Leiderschap: de basis van leiderschap ben jezelf. Ontdek de leider in jou: door een scan, beproef je kwaliteiten en mogelijkheden in het  Stante Pede leiderschapslaboratorium of geef je over aan de intensieve training voor verdieping en uitbreiding van je mogleijkheden of een upgrading je skills. De Stante Pede aanpak is gebaseerd op beproefde methoden, gevalideerd door neuroscience en beproefd door de praktijk. 

Leiderschap is een cruciale factor in het zakelijke en persoonlijke leven. Het bepaalt de mate van invloed die je hebt en die je wilt hebben. Hoe meer je leiding neemt, hoe effectiever je zult zijn. Het levert daarnaast veel extra winst op: het voorkomt stress; het zorgt voor duidelijkheid; het scheelt tijd; meer geluk.

Stante Pede ziet Persoonlijk Leiderschap als de basis van alle leiderschap, zowel in organisaties, binnen een team, in de buitenwereld en in het persoonlijke leven. Als je persoonlijk leiding neemt over je leven, zal dat je zichtbaarheid vergroten. Zonder dat dit het doel is, heb je invloed. Alleen overtuiging overtuigt. Om maximaal jouw persoonlijke ontwikkeling te kunnen monitoren, zodat je weet wie je bent, wat je kunt, wat je wilt en hoe je competenties kunt ontwikkelen. Daartoe werkt Stante Pede met een zogenaamd Persoonlijk Profiel.

Op het moment dat je dan de ‘formele’ leidinggevende positie krijgt, worden je mogelijkheden om je invloed aan te wenden, nog groter. Het gaat dan ook om de verantwoordelijkheid die je draagt voor de mensen en de resultaten. De driehoek organisatie, team, persoon kan ook uitgebreid worden met klanten. Kortom, alles wat valt onder je span of control. 

Bij de Stante Pede Leiderschapsprogramma’s kun je instappen op alle niveaus, omdat zowel vanuit een individuele of teamrol, een leidinggevende positie, maar ook als accountmanager alles valt en staat bij de kracht en mogelijkheden die jij kunt benutten als persoon. Onafhankelijk van welke treden je op de ladder van leiderschap hebt beklommen, zal er een programma zijn dat aansluit op je actuele behoefte.